GWWweb boeken zakelijk
E-mail deze site!
Ga naar: De no. 1 GWW Vacaturebank | 500 GWW links op één pagina + alle grote Weg- en Waterbouwprojecten

Links

GWWweb

Rubrieken


Bezoekers, hits en pageviews
 • Bezoekers en Pageviews

  GWWweb heeft in 2003 ruim 78.000 bezoekers mogen ontvangen. 50% meer dan 2002. Het aantal pageviews is zelfs met meer dan 150% gestegen tot 283.000! Cijfers waar ik trots op ben. Met recht kan ik dan ook zeggen dat www.GWWweb.nl de grootste algemene Grond-, Weg- en Waterbouw Portal van Nederland is.


 • Het verschil tussen Pageviews en Hits!

  De statistieken van Checkstat tonen de bezoekers en de pageviews (aantal bezochte pagina´s) op www.GWWweb.nl. Niet de Hits! Hits zijn het aantal ´bestanden´ dat geopend wordt bij het tonen van één pagina. Dat zijn naast de pagina zelf ook alle buttons, logo´s, banners, afbeeldingen en foto´s. Het openen van een pagina (één pageview) kan dus, afhankelijk van het aantal plaatjes, al gauw 10 tot 20 hits opleveren. Ter vergelijk: In november 2003 had www.GWWweb.nl 330.000 hits oftewel 11.000 hits per dag.


 • Statistieken

  De bezoekersstatistieken van GWWweb zijn voor iedereen te bekijken op de site van Checkstat. Een teller die ik van harte kan aanbevelen.


 • Dank

  Uiteraard wil ik zowel de sponsors als de linkeigenaars en de bezoekers van www.GWWweb.nl bedanken voor hun bijdragen, gegevens, bezoek en vooral de positieve reacties. Ook dit jaar zal GWWweb regelmatig met nieuwe onderdelen komen die, naar ik hoop, het succes van GWWweb zullen continueren.

  Met vriendelijke groet,
  Chris Kars
  Voorzitter Stichting GWWweb
© Stichting GWWweb 2003